Wij verpakken onze vleesproducten in kratten.  
Voor elke krat die wij u leveren vragen wij 5 euro statiegeld.  Ook voor half gevulde kratten vragen wij 5 euro statiegeld.

U koopt derhalve geen kratten maar u betaald statiegeld.  Bij inlevering van de statiegeld kratten bij de chauffeur verrekent de chauffeur direct de statiegeldkratten als u contant betaald.

Als u niet contant betaald, maar vooruit heeft betaald via bank dan verrekenen wij het statiegeld in de factuur, deze ontvangt u dus na de levering.
Indien u het volledige orderbedrag betaald heeft en de kratten zijn retour gegaan met de levering, dan heeft u een tegoed. Dit tegoed blijft voor onbepaalde tijd op uw account staan en mag u de volgende keer met bestellen zelf verrekenen.

Indien u na afloop betaald mag u zelf de kratten verrekenen.

Wij houden de kratten administratie per klant keurig bij en u mag het teveel betaalde statiegeld verrekenen met een volgende bestelling als de kratten bij de eerste order betaald zijn.  

U mag dit zelf aangeven onderaan in het opmerkingenveld, daar kan u de betaalwijze aangeven en het aantal kratten wat wordt verrekend.

Ook vernemen wij hier graag of u aanwezig bent de komende dagen en wat wij kunnen doen met het voer als we u niet aantreffen thuis.

Wellicht is neerzetten een optie? Bijvoorbeeld in een schuur, in een koelbox, of bij de buren. Is uw 06 nummer bij ons bekend?
We bellen u graag van te voren, zodat er zo min mogelijk tijd verloren gaat.
Wij staan dit alles graag toe om het leveren zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Het apart uitbetalen van statiegeldkratten heeft een uitgebreide handeling, dit doen wij dus enkel als u stopt met onze voedingen.

Mocht u nog kratten thuis hebben staan mag u deze inleveren bij een verkooppunt of bij iemand die nog besteld bij ons.

Voor het aanmaken van een afhaalorder en het ophalen van de kratten rekenen wij bezorgkosten.

Het restant wat eventueel overblijft na verrekening van de bezorgkosten kan dan worden teruggestort.


Wilt u snacks bestellen bij Lotgering? Dit zijn de artikelen in het orderformulier met ** voor de beschrijving.
U kan een extra krat toevoegen bij de laatste regel in de order  (artikel 9900), dit krat kan gevuld worden met 10 kilo aan snacks.

Wilt u er meer bestellen, dan neemt u meerdere lege kratten.


Wij maken u erop attent dat wij onze snacks (**) niet bezorgen zonder een krat met voer.  
De snacks kunnen enkel worden geleverd als ze voorradig zijn.  Wij leveren geen snackproducten middels een backorder. Snacks worden dus alleen geleverd indien ze voorradig zijn.


Mocht u nog vragen hebben over statiegeld kratten dan kunt u een ticket inbrengen en zullen wij u nader beantwoorden.