Daarvoor gaan we terug naar de voor ouders van de hond, DE WOLF.


Als we naar het spijsverteringssysteem en naar het gebit van de hond kijken komt deze voor maar liefst 99,99 % overeen met die van de wolf.

Door de eeuwen heen is de buitenkant zeer veranderd maar de binnenkant van de hond lijkt nog precies op die van de wolf.

De wolf is een carnivoor, of wel een vleeseter. De wolf eet niet alleen orgaanvlees en vlees van zijn prooi maar ook zachte botten.


Uit onze pakketten vers VLEES VOOR DE HOND haalt de hond alleen het goede uit zijn voeding.


Er zit louter en alleen natuurlijke mineralen, enzymen en vitamines in. Dit zijn goede bestanddelen voor een gezonde voeding. Gebaseerd op een goede gezondheid en ook gezond te houden.

Vers rauw vlees is niet alleen heel gezond voor de hond, maar zelf zeer moeilijke eters smullen ervan.


Er bestaan veel vooroordelen over rauw vlees. Het is vies om vast te pakken, het stinkt enz. Maar, als we het vlees gaan verhitten, vernietigen we veel voedingsstoffen. Zoals de eiwitten, deze veranderen van structuur en hierdoor zijn ze moeilijker verteerbaar. Er is zelfs bekent dat er honden zijn die allergisch zijn voor verhitte eiwitten en zijn deze eiwitten niet verhit geweest komt er geen allergische reactie.


Er zitten in ons rauwe vlees geen kleur-, geur- en smaakstoffen, geen chemische antioxydanten en geen conserveringsmiddelen. Alleen koelen of vriezen.


De honden vinden het van zichzelf heel lekker. Zelfs in de natuur is het vaak, “Hoe meer het stinkt, hoe lekkerder het is“. In het wild eten de wolven zelfs rottende resten van doden dieren.

Ze begraven de overgebleven resten voedsel om dit op een later tijdstip weer heerlijk te verorberen. In ons VLEES VOOR DE HOND pakketten zit geen varkensvlees.Pluspunten van natuurlijke voeding


  • De hond wordt gevoed met lichaamseigen stoffen.
  • Natuurlijke voeding voorkomt gewrichtsproblemen door het perfecte evenwicht tussen fosfor en calcium.
  • Natuurlijke voeding voorkomt een snelle groei waardoor u uw hond groeipijnen bespaart.
  • Natuurlijke voeding voorkomt voedingsallergie.
  • Natuurlijke voeding zorgt voor een beter leervermogen en een betere concentratie van de hond.
  • Natuurlijke voeding leidt tot een betere conditie en een beter uithoudingsvermogen van de hond.
  • De hond heeft een betere weerstand tegen bacteriën en parasieten.
  • Door de variatie en de perfecte balans van de verschillende voedingselementen zullen ouderdomsverschijnselen van de hond minder snel optreden.Geef NOOIT vlees en brokken samen


Dit is zeer slecht voor de hond. Vlees is snel verterend en brokken zijn langzaam verterend.

Het is groot en bewezen fabel dat honden aggressief worden van rauw vers vlees... Wij hebben het nooit kunnen constateren.