Welkom bij Lotgering Vers Vlees voor de Hond en Kat

Op de website https://lotgering.nl vindt u onder het tabje "Bestellen" informatie over het bestelproces.

U kunt zich via deze link registreren: https://bestel.lotgering.nl/index.php/user/register

Hier vindt u onze prijslijst: https://bestel.lotgering.nl/index.php/productsview. Door op een variant te klikken wordt aanvullende informatie over de samenstelling van deze variant zichtbaar.

Via deze link kunt u de bezorgkosten per bestelling voor het gewenste afleveradres berekenen: https://bestel.lotgering.nl/index.php/bezorgkosten

Zodra wij uw bestelling op een bezorgroute hebben gepland, ontvangt u van ons een email met de leverdag, naam en telefoonnummer van de chauffeur. Door het tekort aan chauffeurs plannen wij de routes vaak pas laat in de nacht voor de volgende dag. Wij vragen onze klanten daarom om altijd de mailbox in de ochtend te checken.

U kunt de chauffeur op de leverdag bellen om te informeren, hoe laat uw bestelling die dag bezorgd kan worden. Mocht u op de leverdag of het levermoment niet thuis zijn, kunt u de chauffeur een beschutte en veilige plek aanwijzen, waar het vlees in uw afwezigheid neergezet kan worden. U kunt op deze plek het beste een oude deken, zeil of grote plasticzak neerleggen, waarmee de chauffeur het vlees kan bedekken. Hierdoor blijft het vlees langer bevroren.

Een andere mogelijkheid zijn thermoboxen, waarin onze chauffeur het vlees kan omvullen. Zie hieronder voorbeelden en waar u deze zou kunnen kopen.

Per stuk: https://www.bol.com/nl/nl/p/thermobox-60-liter-tempex-doos-grote-isolatiedoos-eps-koelbox/9300000036790032/?bltgh=qLTpx7O3ZFLXwt8bE3pIrA.2_21.22.ProductImage

Per stuk: https://nl.bauhaus/thermoboxen/c/10002213